راهنمای گرم کردن و سرد کردن

فرآیند گرم کردن داخل آب بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ متر در آغاز هر جلسه تمرینی است که می توان طبق ویژگی های فیزیولوژیکی بدن شناگر ، شرایط محیطی و نوع تمرين و محدودیت های زمانی و... به شکل دلخواه در متراژ و نوع شناها انجام شود که شامل آیتم هایی مانند : شنای کامل‌ ، پا ، دست ، دریل ها ، بازی با سرعت و... میباشد . اما توجه داشته باشید که بهتر است گرم‌کردن شما به صورت شنای مختلط طراحی شود تا تمام عضلات‌ درگیر در هر چهار شنا به آمادگی لازم برای انجام‌ تمرین برسند و احتمال آسیب دیدگی کاهش یابد . فرآیند سردکردن داخل آب بین ۴۰۰ تا ۸۰۰ متر به شکل دلخواه در متراژ و نوع شناها می‌باشد که بازهم توصیه می شود به صورت شنای مختلط طراحی و انجام شود زیرا باعث دفع اسیدلاکتیک نهفته در بافت های تمام عضلات درگیر در هر چهار شنا و جلوگیری از گرفتگی آن ها می‌شود